ماکیاولی حدود 5 قرن پیش در کتاب "شهریار" * میگه:

" مردم تابع احتیاجات آنی خود هستند " و " قضاوت مردم در چشم های آنهاست نه در دستهایشان"  !!!

کافی هست که یک متفکر (که کمی هم شیطنت داره ! ) این جملات رو تبدیل به یک نظریه کنه و بعدا کتاب ها در موردش نوشته بشه و از اون کتاب ها، قانون های نانوشته ای استخراج بشه و در نهایت تبدیل به مانیفِست فعالیت یک عده انسان های منفعت طلب و مادی گرا بشه . این مطلب در پروتکل های یهود هم به وضوح گفته میشه .

در نظام سلطه ، اگر هر ملت و دولتی هم جهت و هم فکر اون ها نباشه ، براش دردسر می تراشند تا درگیر چیزهای کم ارزش تر بشه تا از مباحث مهم تر غفلت کنه .

برای مثال : تحریم . که پیرو اون، فشار اقتصادی ایجاد میشه . در عین حال خائنینی که در اون کشور ، شیطنت های اقتصادی رو مرتکب میشن تا عموم جامعه درگیر نیازهای روزانه شون باشن و بعد سوار بر این موج نیتی و هیجانات ، هرآنچه که میخواهند به عنوان خوراک فکری به ذهن افراد تزریق میکنند .

در عین حال هم مردم عادی ، انقدر درگیر برآوردن نیازهای روزانه خودشون هستند که وقتی برای تحلیل داده های دریافتی شون ندارن .

جامعه ای که به راحتی تمام داده های دریافتی رو بازنشر میکنه ، بدون سطحی ترین تحلیل و آینده نگری .

متاسفانه بعضا انقلابی و غیر انقلابی هم نداره .

اگر دقت کرده باشین، عده کمی تولید محتوا رو انجام میدن . بیش از 80 % بازنشر میکنند .

ضمنا تا به حال به این فکر کردیم که وقتی تو شبکه های اجتماعی می گردیم ، چند درصد از اطلاعات به معنای واقعی کلمه برای ما مفید و کاربردی هستند .؟!

 

______________________________________________________

پ.ن : کتاب منتقدین زیادی داره چه نقد مثبت چه منفی .

به عقیده من بستگی به این داره که از چه منظری به محتوای کتاب نگاه بشه . اگه از منظر ماتریالیستی به کتاب نگاه بشه ، بسیار عقلانی و منطقی به نظر میاد ، یعنی اگه کسی در جهان ماده اینطور عمل نکنه ، باخته .

اما قطعا از منظر "بینش توحیدی " و اخلاقی مورد نقد جدی هست .

کتاب شهریار در قرن 16 میلادی و با توجه به فضای فکری و عملی و نظامی و مذهبی زمان ماکیاولی نوشته شده . زمانی که کلیسا و شخص پاپ و کاردینال ها در قدرت و سلطنت نفوذ زیادی داشتند .

100 صفحه اول در باب انواع سلطنتها (ارثی ، ضمیمه ای ، تصرفی ، انتخابی، از راه جنایت و ایجاد خوف و تحت نفوذ کلیسا .) و انواع قشون (کمکی ، اجیر شده ، ملی و .) صحبت میکنه .

و 50 صفحه آخر ، در باب صفات ممدوحه و مذمومه شهریاران ، وزرا و درباریان هست .

جالب اینجاست که نکات قابل تامل و درستی هم داره . اما در عین حال بسیار خطرناک هم هستند .

 

 

 

 

کشف آمریکا یا اشغال آمریکا، مساله این است...؟!

استغفار، اضطرار، دعا ...

مردم، تابع نیازهای آنی ... !!!

، ,های ,هم ,  ,کتاب ,بشه ,    ,عین حال ,در عین ,که وقتی ,داده های

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر بیستم آرتین شهبازی 8/4 شماره 18 بهادر بوربوری آسیب های اجتماعی فضائل اهل بیت علیهم السلام السلام علیک یا فاطمة الزهراء سلام الله علیها خرید و فروش مواد کاشت ناخن فیلمینو برای فیلم بازان اندیشه